Áruházkereső Akciós újság Főznijó Youtube Google Play Appstore
Akciók Online bevásárlás Clubcard Főzni Jó F&F Saját termékek Rubik Grocery Home Shopping

Bakonyi ragu tésztával

32 értékelés
Értékeljen
  • 4 személyre
  • 120 perc
  • 971 kalória
  • pandiviky
Megosztás
Értékelés
Kedvenc

A kockára vágott hagymát pároljuk meg az olajon. Amikor üveges, tegyük bele a kockákra vágott paprikát, majd a paradicsomot. Egy kicsit összesütjük és hozzátesszük a felkockázott szalonnát. Pirítjuk, hogy kapjon egy kis szint. Paprikázzuk és rátesszük a kockázott húst. Ezt fehéredésig sütjük, hozzá adjuk a leszűrt gombát, azzal is sütjük néhány percig, aztán felengedjük 1-1,5 dl vízzel. Többször kavargatva puhára főzzük. Amikor puha, beleteszünk 2 db pörkölt kockát, vízzel szaporítjuk, hogy sűrű szaftot kapjunk. Néhány percig főzzük, majd beletesszük a tejfelt és jól összekavarjuk. Amikor felforr, készen van. Makaróni, vagy egyéb tésztával tálaljuk.
Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat