Barackos-joghurtos szelet

  • 6 személyre
  • 50 perc
  • 705 kalória
  • barnabetti

A tojásokat elkeverjük a porcukorral és a vízzel, majd habosra verjük.
Hozzáadjuk a sütőporos lisztet.
Előmelegített, 200 fokos sütőben, sütőpapírral bélelt gáztepsiben sütjük ki.
Ha kisült, kihűtjük, lehúzzuk róla a sütőpapírt, majd három részre vágjuk fel.
A tejszínhabot habverővel felverjük, majd óvatosan belekeverjük a nagy doboz barackjoghurtot.
A tejszínhabból egy kicsit félreteszünk, a díszítéshez.

Összeállítjuk a süteményt:
Az egyes piskótalapok közé betöltjük a tejszínes-joghurtos krémet.
Az oldalát is ezzel vonjuk be.
A tetejére is kerül a krémből.
A barackkonzervet lecsepegtetjük és szép vékony szeletekre vágjuk.
Ezzel rakjuk ki a tetejét a sütinknek, a két oldalára pedig, tejszínhabból nyomunk rózsákat.
Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat
Receptek
Szárnyas receptek
Tészta receptek
Szezonja van
Vegetáriánus receptek
Érdekességek
Mixeljünk valami finomat
Vitamindús ételek
Heti menü
Váratlan vendégek
Videó és tippjeink
Legnépszerűbb receptjeink
Legújabb receptjeink
Legolcsóbb receptjeink
Leggyorsabb receptjeink
Alkalmak
Születésnap
Névnap
Házassági évforduló
Fogások
Előételek
Főételek
Tészták
Köretek
Saláták
Desszertek
FŐ az egészség!
Egészségesen
Vegetáriánusoknak
Diétás
  Likeoljon Facebookon
  Kövessen minket Twitteren
  Nézzen minket YouTube-on
  Rólunk