Barackos-joghurtos szelet

20 értékelés
Értékeljen
  • 6 személyre
  • 50 perc
  • 705 kalória
  • barnabetti
Megosztás
Értékelés
Kedvenc

A tojásokat elkeverjük a porcukorral és a vízzel, majd habosra verjük.
Hozzáadjuk a sütőporos lisztet.
Előmelegített, 200 fokos sütőben, sütőpapírral bélelt gáztepsiben sütjük ki.
Ha kisült, kihűtjük, lehúzzuk róla a sütőpapírt, majd három részre vágjuk fel.
A tejszínhabot habverővel felverjük, majd óvatosan belekeverjük a nagy doboz barackjoghurtot.
A tejszínhabból egy kicsit félreteszünk, a díszítéshez.

Összeállítjuk a süteményt:
Az egyes piskótalapok közé betöltjük a tejszínes-joghurtos krémet.
Az oldalát is ezzel vonjuk be.
A tetejére is kerül a krémből.
A barackkonzervet lecsepegtetjük és szép vékony szeletekre vágjuk.
Ezzel rakjuk ki a tetejét a sütinknek, a két oldalára pedig, tejszínhabból nyomunk rózsákat.
Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat