Császármorzsa egyszerűen

  • 4 személyre
  • 40 perc
  • 534 kalória
  • barbara0501

Szétválasztjuk a tojásokat, a fehérjét egy csipet sóval felverjük. A többi hozzávalót összekeverjük és a hűtőbe tesszük 20-30 percre. Kivéve hozzákeverjük a habot. Egy kevés vajat megolvasztunk egy serpenyőbe, és belemerünk a tésztából. Ropogósra megsütjük az alját, majd széles fakanállal negyedekbe "vágjuk", és ezeket a negyedeket egyesével megforgatjuk. Amikor ez az oldal is ropogósra sült kisebb darabokra "szaggatjuk"/vágjuk. A sütés kb. 8-10 perc alatt kész van. Vastagságtól függően, egy ilyen "palacsinta" elég egy főnek!
Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat
Receptek
Szárnyas receptek
Tészta receptek
Szezonja van
Vegetáriánus receptek
Érdekességek
Mixeljünk valami finomat
Vitamindús ételek
Heti menü
Váratlan vendégek
Videó és tippjeink
Legnépszerűbb receptjeink
Legújabb receptjeink
Legolcsóbb receptjeink
Leggyorsabb receptjeink
Alkalmak
Születésnap
Névnap
Házassági évforduló
Fogások
Előételek
Főételek
Tészták
Köretek
Saláták
Desszertek
FŐ az egészség!
Egészségesen
Vegetáriánusoknak
Diétás
  Likeoljon Facebookon
  Kövessen minket Twitteren
  Nézzen minket YouTube-on
  Rólunk