Áruházkereső Akciós újság Főznijó Youtube Google Play Appstore
Akciók Online bevásárlás Clubcard Főzni Jó F&F Saját termékek Rubik Grocery Home Shopping

Diócska mandulás krémmel

60 értékelés
Értékeljen
  • 6 személyre
  • 60 perc
  • 1390 kalória
  • barnabetti
Megosztás
Értékelés
Kedvenc

A lisztből, 15 dkg porcukorból, 20 dkg margarinnal tésztát gyúrunk. Hozzáadjuk a darált diót, a kakaóport és a sütőport. Kis golyókat formázunk belőle és diócska formába nyomkodjuk. Előmelegített sütőben, 200 fokon, rövid idő alatt megsül, egy-egy adag. Még melegen, ütögessük ki a formából. A krémhez, a másik 15 dkg porcukrot keverjük el, 15 dkg margarinnal és annyi keserű mandula aromával, hogy szép zöld színe legyen. Végül, kettesével ragasszuk össze a diócskákat. Egy-két órát várni kell, hogy megpuhuljon. Nagyon mutatós sütemény.
Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat