Diócska mandulás krémmel

  • 6 személyre
  • 60 perc
  • 1390 kalória
  • barnabetti

A lisztből, 15 dkg porcukorból, 20 dkg margarinnal tésztát gyúrunk. Hozzáadjuk a darált diót, a kakaóport és a sütőport.
Kis golyókat formázunk belőle és diócska formába nyomkodjuk.
Előmelegített sütőben, 200 fokon, rövid idő alatt megsül, egy-egy adag.
Még melegen, ütögessük ki a formából.
A krémhez, a másik 15 dkg porcukrot keverjük el, 15 dkg margarinnal és annyi keserű mandula aromával, hogy szép zöld színe legyen.
Végül, kettesével ragasszuk össze a diócskákat. Egy-két órát várni kell, hogy megpuhuljon.
Nagyon mutatós sütemény.
Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat
Receptek
Szárnyas receptek
Tészta receptek
Szezonja van
Vegetáriánus receptek
Érdekességek
Mixeljünk valami finomat
Vitamindús ételek
Heti menü
Váratlan vendégek
Videó és tippjeink
Legnépszerűbb receptjeink
Legújabb receptjeink
Legolcsóbb receptjeink
Leggyorsabb receptjeink
Alkalmak
Születésnap
Névnap
Házassági évforduló
Fogások
Előételek
Főételek
Tészták
Köretek
Saláták
Desszertek
FŐ az egészség!
Egészségesen
Vegetáriánusoknak
Diétás
  Likeoljon Facebookon
  Kövessen minket Twitteren
  Nézzen minket YouTube-on
  Rólunk