Diócska mandulás krémmel

60 értékelés
Értékeljen
  • 6 személyre
  • 60 perc
  • 1390 kalória
  • barnabetti
Megosztás
Értékelés
Kedvenc

A lisztből, 15 dkg porcukorból, 20 dkg margarinnal tésztát gyúrunk. Hozzáadjuk a darált diót, a kakaóport és a sütőport.
Kis golyókat formázunk belőle és diócska formába nyomkodjuk.
Előmelegített sütőben, 200 fokon, rövid idő alatt megsül, egy-egy adag.
Még melegen, ütögessük ki a formából.
A krémhez, a másik 15 dkg porcukrot keverjük el, 15 dkg margarinnal és annyi keserű mandula aromával, hogy szép zöld színe legyen.
Végül, kettesével ragasszuk össze a diócskákat. Egy-két órát várni kell, hogy megpuhuljon.
Nagyon mutatós sütemény.
Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat