Tojás leves

  • 4 személyre
  • 40 perc
  • 380 kalória
  • anya

Először megcsinálom a rántást (olajból, lisztből), majd hagyom kihűlni egy kicsit és hozzáteszem a pirospaprikát. Egy kevés vízzel felöntöm és lassú tűzön kevergetem. Ezután felöntöm a vízzel és beleteszem a vöröshagymát egészben és a zúzott foghagymát. Felforralom, majd lassú tűzön folytatom tovább. Beleteszem a fűszerköményt, sót, delikátot, majd két darab tojást és elkevergetem. Utána, hozzáteszem óvatosan a maradék 6 tojást és kevergetés nélkül hagyom 10 percig főni, hogy szépen egyben maradjanak!

Tanácsok:
Az elkevergetett tojás olyan lesz, mintha tészta vagy levesbetét lenne. Az egészben maradt tojás pedig, nagyon laktató!
Hozzávalók
Vegye meg a hozzávalókat
Receptek
Szárnyas receptek
Tészta receptek
Szezonja van
Vegetáriánus receptek
Érdekességek
Mixeljünk valami finomat
Vitamindús ételek
Heti menü
Váratlan vendégek
Videó és tippjeink
Legnépszerűbb receptjeink
Legújabb receptjeink
Legolcsóbb receptjeink
Leggyorsabb receptjeink
Alkalmak
Születésnap
Névnap
Házassági évforduló
Fogások
Előételek
Főételek
Tészták
Köretek
Saláták
Desszertek
FŐ az egészség!
Egészségesen
Vegetáriánusoknak
Diétás
  Likeoljon Facebookon
  Kövessen minket Twitteren
  Nézzen minket YouTube-on
  Rólunk